Vår profil

Frydenberg skole

Skolen er en seksparallell ungdomsskole som ligger i bydel Grünerløkka. Skolen er lokalisert i de historiske fabrikklokalene til Per Kure AS fra 1935. Skolebygget framstår som moderne og legger til rette for skolens visjon som er Vekst for fremtiden!

Skolen ble offisielt åpnet i 29. februar 2012. Vi får hovedsakelig elever fra Sinsen og Refstad skole.

Skolen satser på lesing og vurdering for læring. Frydenberg samler hvert år inn midler til Deaf Aid sitt arbeid for døve og unge i Kenya.

Skolen er orientert mot omverden og har et utstrakt samarbeid med bydel Grünerløkka. Samarbeidet omfatter drift av kantine, etter skoletilbud(Aktiv) og tilstedeværelse fra Gateteamet for å skape et trygt
og godt oppvekstmiljø for våre elever.

Frydenberg skole samarbeider også med Ungt
entreprenørskap, Engineerum, Opprop Tveten!, Voksne for barn og Holocaustsenteret.